1. klasse

Tegn Bibelens fortællinger

  • Kristendom, billedkunst
  • Materialet dækker hovedområdet "bibelske fortællinger" i hele indskolingensforløbet
  • Elevhæfte til hver elev og lærervejledning

Hæftet er tænkt som et grundmateriale i indskolingen, således at læreren vælger nogle temaer hvert af de tre skoleår i indskolingen. Det bør påbegyndes i 1. klasse. Leveres til skoleårets begyndelse. Hæftet anbefaler oplæsning fra ”Bibelen for børn”, Religions Pædagogisk Forlag. Der medfølger endvidere et tekstark med de vigtigste bibeltekster til læreren, hvorved materialet er meget let at gå til.

A4-hæfte på 20 sider til hver elev med myldrebillede på for– og bagside. Alt i s/h til elevens egne tegninger/farvelægning. Materialet indeholder 18 temaer fra NT og GT. Siderne har overskrifter, underoverskrifter, vignetter og enkle tegninger.

Lærervejledning til temaernes bibelfortællinger med en særlig grundig vejledning omkring undervisningen i skabelsesberetningen, som forbereder en forståelse af forskellen på en umiddelbar og sanselig forståelse af verden i modsætning til et naturvidenskabeligt verdensbillede. Netop dette tema anbefales dog ikke i 1. klasse, men i 2.-3. klasse.

Temaerne er de væsentligste bibelske fortællinger i indskolingen: Skabelsen af verden, menneskets skabelse og syndefaldet, vandfloden, Babelstårnet, Abraham og Sara, Jakob, Josef, Moses, David, Daniel, Jesu barndom, Jesu liv, påsken, påskens personer, himmelfarten og pinse.

Tilmeld din klasse >>>

Du kan også selv downloade materialet. Det bør printes som "hæfte", foldet A3 og hæftet.

 

Julekalender 2019

  • Musik, billedkunst, kristendom
  • 8 skoler lokale skoler tilbydes en julekoncert

xxx

Lærerkurser 19/20

Se tidligere projekter

Bestil så længe lager haves

Gå til siden med tidligere projekter >>>

Øvrige materialer til indskolingen, som du som lærer er velkommen til bruge og plukke i