Julefortællingen

Juleevangeliet fortalt med 0. klasses elever som hjælpere.

Eleverne skal sidde i rundkreds og her får de hver udleveret et kort, hvorpå der er et billede af en af karaktererne eller kendte ting fra juleevangeliet. Det kan derfor være alt fra Jomfru Maria til et billede af røgelse, der er illustreret på kortet. Eleverne skal hjælpe præsten med at gøre fortællingen levende ved at vise det kort, som de hver i sær sidder med, når den karakter/ting, der er illustreret på deres kort nævnes i oplæsningen af juleevangeliet.

Det vil i nogle tilfælde være muligt at komme på besøg i den lokale kirke, hvor præsten gennemgår fortællingen – igen med eleverne som hjælpere. Under besøget i kirken vil det også være muligt for eleverne, at synge med på nogle kendte julesalmer akkompagneret af organisten.  I tilmeldingsmodulet på hjemmesiden skrives i feltet bemærkninger om man ønsker et kirkebesøg.

Læreren modtager ved tilmelding et klassesæt af de illustrerede kort.

Hvornår: December 2021

Antal lektioner: 1 lektion