Nyheder til gymnasiet

Foredrag og undervisningsoplæg over temaet: Kierkegaard og selvrealisering ved cand.theol og Kierkegaard-forsker Christian Hjortkjær.

Læs mere her >>>

Nyheder til grundskolen

HJEMMESIDEN FORNYES I FORÅRET 2015

Der vil derfor være mange sider, som er under opbygning

NYT SKOLEÅR: Brochure med tilbud til det nye skoleår lander i lærernes dueslag ultimo maj. Bestillinger af undervisningstilbud og materialer kan først ske via hjemmesiden fra 1. maj

Brætspillet "Ind og ud af Bibelen"

For 6. - 7. klasse. Elevernes øjne åbnes for eksistensen af gamle religiøse tekster før og uden for Bibelen, og for Bibelens betydning for senere religioner. De samme temaer bearbejdes igen og igen. 4-5 elever pr spil. Brætspillet måler 50*70 cm. Eleverne sættes omkring et dobbeltbord og spiller.

9 temaer: skabelse, dommedag, syndflod, Satan, jomfrufødsel, Abraham, profeter, havuhyrer, Messias

30 kort med hvert sit billede og religiøse tekst, som skal placeres i det rigtige tema og i den rigtige religion. Point for rigtig placering

Hjemmeside med oplysninger og hjælp til eleverne. Grundig lærervejledning

Bestil til din klasse: >>>